Despre mine

Salutare!

Numele meu este Stefan Alexandru Savu, sunt primul copilas al Oanei si al lui Razvan Savu.

La 35 de saptamani, in ziua de 9 februarie 2010  la 07.23 dimineata am decis sa ies!!! Am cantarit 2530 g si am avut 49cm, voinic de altfel pentru un baietel prematur :) .

M-am nascut la Maternitatea Regina Maria din Bucuresti cu ajutorul domnului doctor Iosif Niculescu, de care mami este foarte incantata si am fost ingrijit cu multa atentie de Dr Mihaela Scheiner.
Am scazut putin in greutate cat am stat in maternitate,asa ca am plecat acasa cu greutatea de 2300g in ziua de 14 februarie 2010.
Mami si tati erau nerabdatori sa ajungem acasa, dar in acelasi timp si foarte emotionati, nu stiau cum sa se poarte cu mine,era ceva nou pentru toti 3. Mami spune ca eram un mic puturos care dormea si cu biberonul in gurita. A fost greu o perioada, eram mic si somnoros, nu vroiam decat sa dorm, a fost greu sa ma obisnuiesc cu noua mea viata…total diferita de cum era la mami in burtica, dar am trecut cu bine de  perioada mea de nou nascut. Acum sunt un baietel mare,in curand fac 3 luni si am hotarat impreuna cu mami si tati sa facem acest blog, unde va vom tine la curent cu toate evenimentele din viata mea.

1 comment

  • Aii · 20 mai 2010 la 19:29

    Sa ne traiesti armonios, zglobiu si bun mai Stefan Alexandru si sa-i pui pe tati si pe mami pe zambit:)

Leave a Replypowered by UnQ & SEO Mogul